Bestuur


Op dit moment heeft Avanti alweer haar 7e bestuur. Hieronder stellen zij zich graag voor: 

Voorzitter - Sarah Nieuwland
Heyhoi! Ik ben Sarah en dit jaar ben ik de voorzitter van studievereniging Avanti. Dit is mijn tweede bestuursjaar bij Avanti; ik was namelijk nog niet klaar om de vereniging los te laten ;) Ik zit in mijn derde jaar van de studie Social Work maar neem momenteel even een half jaartje pauze zodat ik meer tijd heb voor de vereniging (en andere leuke dingen). Ik kijk er naar uit om dit jaar veel leuke dingen neer te zetten voor de vereniging. 
 
Secretaris - Kyra Debets 
Hii, ik ben Kyra Debets en ik ben dit jaar de secretaris van Avanti. Ik zit in mijn tweede jaar van Social Work en focus mij op het forensisch gebied. Vorig jaar heb ik een jaar Reisco gedaan waarin we een enorm leuke reis naar Boedapest hebben georganiseerd. 

Penningmeester - Rianne Modderkolk
Hallo, ik ben Rianne Modderkolk en ik ben dit jaar de penningmeester van Avanti. Dit is mijn derde jaar Social Work en ik heb net mijn minoren trainingsacteren en moderne dementiezorg afgerond. Ik heb een jaar Educo gedaan, maar op dit moment droom ik over boekhouding en Excel.Avanti_Bestuursfoto_Portretten-07.jpeg
Sarah Nieuwland
Avanti_Bestuursfoto_Portretten-03.jpeg
Kyra Debets
Avanti_Bestuursfoto_Portretten-08.jpeg
Rianne Modderkolk