Samenwerkingen

IMG_0295.jpeg

Emile Thuiszorg

Bij Emile Thuiszorg worden studenten ingezet om mensen met een hulpvraag te ondersteunen waar dat nodig is. In overleg met de zorgvrager wordt bepaald hoe zij het beste ondersteund kunnen worden. Elke student wordt intern opgeleid, wat maakt dat zij hulp kunnen bieden in zowel het huishouden als persoonlijke verzorging.

Voor meer info ga naar https://emile.nuHUPS_Logo_cmyk_A-2.jpg

HUPS

HUPS koppelt gedreven zorgverleners aan mantelzorgers en hun naaste voor zorg en gezelschap. Zij staan voor een goede balans tussen persoonlijke verzorging én persoonlijke aandacht. 

Voor meer info ga naar hups.nl of mail naar utrecht@hups.nl Schermafbeelding_2024-02-20_om_20.48.18.png

Corparis

Corparis is een detacheringsbureau op gebied van zorg en wonen. Zij zijn gevestigd in Amersfoort, Amstelveen, Den Bosch, Den Haag, Groningen en Zwolle. Corparis is dé plek waar je terecht kunt voor een breed scala aan afwisselende en uitdagende functies binnen de zorg- en woonsector. Of je nu ervaren bent of aan het begin van je carrière staat, zij helpen je graag aan de perfecte match.

Voor meer info ga naar https://www.corparis.nl

Unknown.png

Café de Beuntjes

Cafe de Beuntjes is een café gevestigd aan de Biltstraat in Utrecht. Je kunt hier genieten van goedkoop bier en heerlijke gerechten, maar je kunt ook ontspannen in de sauna! 

Bij vertoon van een Avanti lidmaatschap kun je gebruikmaken van verschillende deals bij Café de Beuntjes. Zo heb je voor €10 de hele dag toegang tot de Wine & Welness spa en voor €12,50 heb je een studentenmenu bestaande uit een drankje, burger en friet. 

Voor meer info ga naar https://www.cafedebeuntjes.nlLogo-DressMe-Grijs-Cyaan-1024x333.png

DressMe

DressMe is een textieldrukkerij gevestigd in Nederland. Zij leveren allerlei soorten kleding en textiel. De merchandise items van Studievereniging Avanti worden mede mogelijk gemaakt door DressMe. 

Voor meer info ga naar https://dressme.nl/

IMG_0066.png

IELTS

IELTS biedt de mogelijkheid aan studenten in Nederland om een Engels certificaat te behalen. Het IELTS certificaat is wereldwijd erkend door bedrijven en onderwijsinstellingen. Het hebben van dit certificaat geeft toegang tot een wereldwijd netwerk van onderwijsspecialisten en professionals in jouw vakgebied. 

Avanti biedt haar leden korting op de voorbereidingscursus en het examen. Deze kortingslink is te vinden in ‘Mijn avanti’.

Schermafbeelding_2024-02-20_om_20.51.36.png


OSHU

Overleg Studentenorganisaties Hogeschool Utrecht

hugs_logo.jpg

Programma gemeenschapvorming en studentbetrokkenheid

stbh-logo-oranje_v2.png

StudiebijdeHand

hu.pngHogeschool Utrecht