Reiscommissie


Marijne Winkelman - Voorzitter
Ik ben Marijne, 20 jaar en zit nu in mijn tweede jaar van Social Work. Dit jaar ben ik de voorzitter van de reiscommissie. Ik loop stage in een gevangenis en heb het daar super naar mijn zin! Naast school maak ik in mijn vrijte tijd muziek, spreek ik graag met vreindinnen af en reis ik alle kanten van de wereld op! Ga vooral mee op studiereis als je nieuwe plekken wil leren kennen, wil internationaliseren en het natuurlijk super gezellig wil hebben. 

Lieve Hoorn - Secretaris 
Hoi allemaal! Ik ben Lieve, 18 jaar en ik ben tweedejaars student. Ik ben de secretaris en schrijf tijdens de vergaderingen alle belangrijke dingen op die er besproken worden. Ik hou heel erg van reizen en ben daarom ook in de reiscommissie gegaan ;). Het mooiste land waar ik tot nu toe ben geweest vond ik Griekenland en ik hoop dat ik nog naar heel veel mooie plekken mag gaan, ook met Avanti natuurlijk! Vorig jaar zijn we met Avanti naar Boedapest geweest en dat was een fantastische ervaring. Ik hoop dat ik samen met de rest van de reiscommissie weer een super leuke en leerzame reis voor jullie te organiseren en dat jullie net zo enthousiast zijn als ik om mee te gaan!

Rachel Venhuizen - Penningmeester
Hoi! 
Ik ben Rachel, 20 jaar en zit in het tweede jaar van Social Work. Ik ben de penningmeester van de reiscommissie en houd me dus bezig met de financiën rondom de reis. Ik bind het zelf superleuk om te reizen en na de afgelopen twee jaar mee te zijn geweest met de studiereis, leek het mij dit jaar superleuk om een bbijdrage te kunnen leveren aan de reis van dit jaar! Hopelijk zie ik jullie tijdens de reis :)

​​​​​​​Quinty de Feijter - Algemeen lid 
Heyhoi, mijn naam is Quinty en ben 20 jaar jong. Dit jaar ben ik algemeen lid van de reiscommissie. Ik reis al voordat ik kon lopen en vind het heel leuk om andere landen uit de wereld te leren kennen. Zelf kom ik oorspronkelijk uit Zeeland en maak dus elke week al een hele wereldreis ;) Ik heb er zin in om met de commissie leuke eaovnturen te beleven tijdens de studiereis!